OBCHOD
Výrobky z topinambur
Mandlové máslo s topinamburem
Akce
Mandlové máslo s topinamburem
Popis
Hmotnost: 200g
Výživové údaje na 100g:
Energie: 2735,1KJ/ 653,1kcal
Tuky: 51,16 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: < 5,59g
Sacharidy: 22,93 g
Z toho cukry: 17,56 g
Bílkoviny: 21,05 g
Sůl: 0,151 g
Sodík: 0,060 g
Vláknina: 11,8 g
Minimální trvanlivost: viz obal
Podobné produkty
-
Novinka Lněný olej je důležitý a nenahraditelný zdravotní produkt. Pravidelné používání lněného oleje normalizuje fungování těla a pomáhá při...
Dostupnost: | Skladem |
Kód: | 194/100 |
Záruka: | 1 rok |
-
NovinkaOlej z hořkých meruňkových jader se získává lisováním za studena a obsahuje mastné kyseliny olejové a linolové, které jsou považovány za vynikající...
Dostupnost: | Skladem |
Kód: | 203/100 |
Záruka: | 1 rok |
-
NovinkaSezamový protein je přírodní produkt s velmi vysokým obsahem rostlinných bílkovin. Sezamová vláknina zlepšuje činnost trávicího traktu, pomáhá...
Dostupnost: | Skladem |
Kód: | 236/250 |
Záruka: | 1 rok |
-
Novinka Konopný olej je cenný rostlinný olej získávaný z plodů konopné rostliny prvním lisováním za studena. Konopný olej je tělem snadno...
Dostupnost: | Skladem |
Kód: | 230 |
Záruka: | 1 rok |
-
NovinkaZa studena lisovaný mandlový olej má léčivé vlastnosti, je velmi bohatý na vitamíny a různé minerální prvky. Mandlový olej má vysokou koncentraci...
Dostupnost: | Skladem |
Kód: | 209/100 |
Záruka: | 1 rok |
-
NovinkaOstropestřec mariánský obsahuje biologicky aktivní látku silymarin-jedinečný rostlinný antioxidant, který posiluje, čistí a obnovuje jaterní buňky,...
Dostupnost: | Skladem |
Kód: | 242/250 |
Záruka: | 1 rok |
-
NovinkaJablečné balsamico zrálo v sudech z dubu 5 let! Jablka pochází z oblasti Trentino. Balení obsahuje 250ml.
Neobsahuje karamel, ani konzervant...
Dostupnost: | Skladem |
Kód: | 251/250 |
-
NovinkaZa studena lisovaný olej z hroznových jader obsahuje látku procyanidin, která je silným antioxidantem a je obsažena ve větším množství pouze...
Dostupnost: | Skladem |
Kód: | 167/100 |
Záruka: | 1 rok |